Ingrediënt: rode uien (2)

Met dit gerecht kan ik weer een nieuw land toevoegen aan de landenindex op mijn blog: Polen. Het is soms niet helemaal eerlijk verdeeld, zo staan er op dit moment al 30 recepten uit India op de blog en is bijna heel Oost-Europa afwezig. Tsja, ik heb ook mijn persoonlijke voorkeuren. In de Oost-Europese keukens wordt er veel gekookt met vlees, koolsoorten, aardappel en room. Niet zo heel favoriete ingrediënten hier in huis, maar om alle Oost-Europese keukens dan maar over te slaan zou echt zonde zijn. Er zijn namelijk genoeg...

Over een paar dagen is het alweer Pasen. Dat besef kwam dit jaar eigenlijk pas vrij laat, waardoor ik tot nu toe nog geen speciale paasrecepten met jullie heb gedeeld. Vorig jaar deelde ik al wel wat lekkere inspiratie voor de paasbrunch, zoals een Russische paasbrood (Koelitsj), blini's met zalm en forel en een frisse voorjaarssalade met oa aspergetips, haricots verts en eitjes. Vandaag deel ik een lekker recept dat zowel voor de paasbrunch als het diner heel geschikt is. Een hartige taart met groene asperges en parmaham!Deze...

Tip