Ingrediƫnt: aardappel (2)

De eerste blogpost in 1,5 jaar! Ja, het is echt wel heel lang geleden dat ik hier voor het laatst iets gedeeld heb. In oktober 2018 schreef ik dat ik een tijdje minder of geen nieuwe recepten ging delen, omdat mijn gezondheid (rugproblemen) achteruit ging, en ik het niet meer kon volhouden om alles te doen wat ik wilde. Ik was niet van plan om zo'n lange blogpauze te nemen, maar het is zo gelopen. Dat vind ik natuurlijk aan de ene kant wel jammer, want ik vind het ontzettend leuk om recepten te bedenken, te koken en met jullie...

In de herfst en winter maak ik graag stevige (maaltijd)soepen. Van zo'n kommetje soep warm je zo lekker op. Bovendien is een soepje vaak zo gemaakt. Zo ook deze Turkse rode linzensoep, mercimek corbasi. Linzen vullen goed en zijn gezond, goedkoop, milieuvriendelijk en vooral ook erg lekker. Win-win dus. De basis voor deze rode linzensoep is erg eenvoudig. De soep zelf bestaat enkel uit ui, winterpeen, aardappel, linzen, bouillon en een beetje tomatenpuree en komijnpoeder. Toch maak je daarmee al een heerlijke basissoep. Bij...

Tip