Ingrediënt: tuinerwtjes (3)

Vaste volgers van De Wereld op je Bord hebben vast wel opgemerkt dat het de laatste tijd wat stiller is op mijn blog. Ik ben gewend om 3x per week een nieuw recept met jullie te delen, de laatste weken is dat echter bij lange na niet gelukt. Dat vind ik zelf ook heel jammer. Ik heb er wel een goede reden voor en daarover wil ik even iets met jullie delen. Ik heb al jaren erge rugklachten en hier ben ik ook 2x aan geopereerd. Door mijn rugklachten heb ik veel beperkingen (ik kan bijv. niet werken), maar ik kon altijd nog redelijk...

Soms gebeurt het dat je eten grandioos mislukt. Een tijdje geleden had ik dat met Dhal, ik logeerde toen bij mijn ouders en mocht kiezen wat we gingen eten. Ik vond een recept voor Dhal dat me heel lekker leek, mijn moeder maakte het klaar en het was echt. niet. lekker. Dat lag overigens niet aan mijn moeder hoor :). Maar sindsdien was ik een beetje huiverig om er zelf mee aan de slag te gaan. Maar gelukkig pakte het deze keer heel goed uit, Renko (mijn testpanel) was super enthousiast en dus deel ik dit recept graag met jullie....

Tip