Persoonlijke update

Hi lieve volgers, op deze zonnige zaterdag even een kleine update van mijn kant. De komende tijd ga ik het wat rustiger aan doen met bloggen. Dat wil zeggen: niet meer elke week een nieuw recept én elke week een nieuw weekmenu. Zoals jullie misschien weten (ik schrijf er af en toe wat over) heb ik last van rugklachten / chronische pijn. Nu komen rugklachten natuurlijk veel voor, maar bij mij is het zodanig dat ik inmiddels volledig ben afgekeurd en een groot deel van de dag op bed moet liggen. Al een paar jaar is dat nu de situatie, maar helaas zit er nog geen verbetering in. Om mijn lichaam de kans te geven een beetje tot rust te komen, ga ik het in overleg met mijn arts de komende periode nog wat extra rustig aan (proberen te) doen. Nu ben ik daar helemaal niet goed in… 😉 maar het is wel nodig dus dat motiveert.

Om die reden heb ik besloten om een tijdje minder nieuwe artikelen te delen op de blog. Ik weet niet precies voor hoe lang, ik denk een paar maanden. Ik deel dan voorlopig geen nieuwe weekmenu’s en maar heel beperkt nieuwe recepten. Dit doe ik alleen als ik toevallig een keer energie heb om te koken en wat nieuws te maken. Ik zie dus wel even hoe of wat. Niet dat de blog daarmee stil komt te liggen, want De Wereld op je Bord is nog steeds een site vol lekkere en makkelijke recepten van over de hele wereld. En die vliegen gelukkig niet ineens weg. Er staan al meer dan 200 recepten online. Daar kun je dus vast nog wel een tijdje mee vooruit. Je kunt hier alle recepten per categorie en hier alle recepten per land bekijken. Onder de categorie ‘inspiratie’ kun je ook oude weekmenu’s terugvinden als je wilt.

Ik blijf (een beetje) actief op Instagram, je kunt me daar volgen als je dat leuk vindt. Heb je een vraag over een recept oid, stuur gerust een mailtje of laat een reactie achter, dan zal ik daar op reageren.

Liefs, Elianne

3 reacties op “Persoonlijke update

 1. Carine Vannieuwenhuyse

  beste Elianne,
  op de eerste plaats vind ik het héél erg voor jou…jammer dat er geen oplossing wordt gevonden voor je klachten.
  Zelf heb ik se site nog maar een half jaar ontdekt, maar ik ben er weg van! Supergerechten! Ik heb wel nog het één en ander uit te proberen, ik val dus nog niet zonder ideeën.
  Verder wens ik je veel geduld om goed te herstellen.

  Warme groet,
  Carine

 2. Rianda Korevaar

  Lieve Elianne,
  Ik vind het moedig dat je deze stap zet. Kracht ligt in kwetsbaarheid.
  En wat mijzelf betreft; het geeft mij tijd om je heerlijke recepten onder de knie te krijgen.😉
  Mama

 3. Suzanne B.

  Ik vond het al zo rustig! Veel sterkte met alles, en we blijven hier gewoon genieten van je recepten. Dankzij jouw blog zijn we nu helemaal curryfan :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tip