Ingrediënt: veldsla (2)

Zo, dat was een aardige marathon aan kerstrecepten! Vandaag deel ik het laatste recept, dan kunnen jullie morgen boodschappen doen en dan 3 dagen genieten! Nu kerstavond op een zondag valt, is het voor mijn gevoel inderdaad drie dagen kerst. Of misschien zocht ik gewoon een reden om alvast op kerstavond met een uitgebreid diner te beginnen. Hoe dan ook, of je nu voor fine dining met 8 gangen gaat, het gourmetstel van zolder haalt of alles daartussen: ik hoop dat je een fijne tijd hebt met je geliefden. Gisteren deelde ik de...

Met het recept van vandaag komt er alweer een einde aan de Scandinavische themamaand.  We sluiten af met een salade met warmgerookte zalm. Ik vind zalm sowieso al een van de lekkerste vissoorten (wie niet?), maar warmgerookte zalm is wel echt het neusje van de zalm (haha, flauw) wat mij betreft. Gerookte zalm is meestal koudgerookt, dit zijn de flinterdun gesneden plakjes zalm die je bijvoorbeeld op een toastje serveert. Warmgerookte zalm heeft meer temperatuur gehad tijdens het roken, waardoor de zalm meer de structuur krijgt...

Tip