Ingrediënt: kokosrasp (3)

Het 'gezonde' bananenbrood is bij ons thuis een geliefd tussendoortje of ontbijt. Af en toe laat ik de bananen expres overrijp worden, zodat ik een goede reden heb om weer eens bananenbrood te bakken. Deze keer deed ik het anders en gebruikte ik geen bananen maar kiwi's! Zespri vroeg mij namelijk of ik op Instagram wat gezonde ontbijtinspiratie met de gele SunGold kiwi wilde delen. Daarom bedacht ik dit kiwi-kokosbrood. Bij ons thuis was het vroeger altijd gedoe met de kiwi's (ja hoe bestaat het). Mijn zusje wilde namelijk alleen...

Alweer bijna een jaar geleden plaatste ik een recept voor een verrukkelijke Italiaanse panna cotta met rood fruit op mijn blog. Het is een toetje dat ik nog altijd regelmatig maak, omdat het heel goed voor te bereiden is en eigenlijk iedereen het lekker vindt. Inmiddels vond ik het hoog tijd voor een variatie op deze Italiaanse klassieker. Ik ging voor een 'Italië meets India' panna cotta en maakte een fantastische versie met kokos en mango. De inspiratie voor dit recept komt van de leuke blog van Pauline, Piens keuken. Voor...

Deze bloemkool-aardappelcurry bewijst maar weer eens dat je ook een heerlijke Indiase curry op tafel kunt zetten zonder vlees. Bloemkool en aardappel vormen een perfecte combi met alle specerijen en de romige kokosmelk. Deze curry is afkomstig uit de streek Mangalore aan de westkust van India. De ingrediëntenlijst is vrij lang, maar doordat je alle specerijen zo in de keukenmachine kunt stoppen, is de currypasta snel gemaakt. Het is daarmee een makkelijk te maken gerecht. Curry's zijn altijd moeilijk om aantrekkelijk op de foto...

Tip